Nową ofertę dla klientów uruchamia Masum Kebab, mieszczący się przy ul. Sienkiewicza 20 w Tarnobrzegu. Od piątku czynny będzie letni ogródek, w którym klienci będą mogli się raczyć się nie tylko prawdziwym, tureckim kebabem ale również lanym piwem.
Z kolei obok Masum Kebab swój ogródek będzie miała Sandomierska Manufaktura Lodów, która w dwóch poprzednich sezonach, swoje pyszne wyroby oferowała z budki usytuowanej przed lokalem.
Sandomierska Manufaktura Lodów szczyci się naturalną produkcją lodów, których receptura opracowana jest przez jednego z najlepszych technologów cukiernictwa w Polsce. Oryginalne i rzadko spotykane smaki, które można spróbować zawdzięczamy specjalnej recepturze, która oparta jest tylko i wyłączne na naturalnych produktach. Brownie, słony karmel, jajko niespodzianka, mascarpone z wiśnią czy beza z malinami to tylko część niesztampowych smaków, które oferuje Manufaktura.
Ogródki będą otwarte od jutra, tj. od piątku 7 czerwca br., od godziny 10.