Nową ofertę w rozpoczynającym się sezonie letnim dla klientów przygotowali właściciele lokali Masum Kebab i Sandomierskiej Manufaktury Lodów, mieszczących się przy ul. Sienkiewicza 20 w Tarnobrzegu. To letnie ogródki, w zaciszu których klienci mogą raczyć się pysznościami, oferowanymi przez lokale.
W letnim ogródku MASUM KEBAB zjeść można nie tylko prawdziwy turecki kebab, klienci raczyć się mogą również butelkowym i lanym piwem. Ogródek czynny jest codziennie do godziny 22, lokal zaś do 1 w nocy.
Z kolei obok Masum Kebab swój ogródek i patio ma Sandomierska Manufaktura Lodów, która w dwóch poprzednich sezonach swoje pyszne wyroby oferowała z budki usytuowanej przed lokalem.
Sandomierska Manufaktura Lodów szczyci się naturalną produkcją lodów, których receptura opracowana jest przez jednego z najlepszych technologów cukiernictwa w Polsce. Oryginalne i rzadko spotykane smaki, które można spróbować zawdzięczamy specjalnej recepturze, która oparta jest tylko i wyłączne na naturalnych produktach. Brownie, słony karmel, jajko niespodzianka, mascarpone z wiśnią czy beza z malinami to tylko część niesztampowych smaków, które oferuje Manufaktura.
Sandomierska Manufaktura Lodów czynna jest codzienne, w godzinach od 9 do 21.
materiał partnera
foto: Piotr Morawski